FONTOS Hatalmas összegek vándorolnak Ukrajnába, de nem a háború miatt nincs elég forrás
 
Előfizetői tartalom

Két felminősítés is érkezett a Magyar Telekomra

Portfolio
A Concorde és a KBC is felminősítette a Magyar Telekom részvényeit. A Concorde véleménye szerint a telefonadóval és a negyedik mobilszolgáltató piacra lépésével kapcsolatos befektetői aggodalmak már be vannak árazva a papírokba, és mivel a papírok régiós összevetésben olcsók, ezért felülsúlyozásra ajánlják az MTel részvényeket. A KBC az elemzői konszenzusnál a fontosabb eredménysorokon pesszimistább véleményt fogalmaznak meg, a jelentős árfolyamesést követően azonban a korábbi eladásról tartásra minősítették fel a papírokat.

Concorde: olcsó a Magyar Telekom A Vodafone és a Telenor is bejelentette a telefonadó ügyfelekre történő áthárítását, a Concorde úgy ítéli meg, hogy erre a Magyar Telekom esetén idén már nem kerül sor. Ennek oka elsősorban az, hogy a Magyar Telekom idén cseréli le az ügyfeleket kiszolgáló rendszerét emiatt az IT kapacitások eléggé leterheltek. Ráadásul a Telekom esetében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés