Előfizetői tartalom

Nagyobb projekteket csinálnának a klaszterek

Portfolio
A klasztertagoknak szánt pályázati kiírásokban érdemes növelni a támogatási intenzitást, hogy a klaszterek projektportfóliója eltolódhasson a nagyobb projektek felé - vallja az ArchEnerg Regionális Megújuló Energetikai és Építőipari Klaszter, amely a dél-alföldi régióra fókuszálva 2,2 milliárd forintnyi beruházást generált eddig.

A projektjeihez 1,4 milliárd forint pályázati forrás támogatást nyert klaszter programirodájának adatai alapján az alapvetően kis- és közepes tagvállalkozások esetében még mindig csak mutatóban akadnak 250 millió forint feletti projektek, míg az 50 millió forintnál kisebb értékű üzleti kezdeményezések tették ki a projektek közel kétharmadát. Ugyanakkor a régiófejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés