Előfizetői tartalom

Kemény falakba ütközhetünk - Technikai elemzés

Portfolio
A hétvégi spanyol hírek hatására az éjszaka már komoly eufória mutatkozott a devizapiacokon és reggel az ázsiai piacok is pluszban jártak. Ennek megfelelően az európai piacok és a hazai részvények is északnak vehetik az irányt, bár az emelkedés mértéke korlátozott lehet. Mai elemzésünkben a határidős DAX, az EURUSD és az OTP további emelkedési lehetőségeit vizsgáltuk meg.

Réssel ugrotta át a 200 napos mozgóátlag és a 23,6%-os Fibo szint együttese által alkotott ellenállást a határidős DAX. Az index ezzel a két fontos szint között, a 6220 pontos támasz valamint a 6400 pontos ellenállás között találta magát. Egy visszazárás a támasz alá további esést vetít előre, míg a 6400 pontos szint áttörése újabb vevőket hozhat. A szintek kitartásáig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés