Előfizetői tartalom

Csúszhatunk tovább a lejtőn - Technikai elemzés

Portfolio
Van ahol már letörtek a komolyabb támaszszintek, van ahol még ez nem történt meg. A letörés lehetősége illetve az esés folytatódása viszont igen komoly eladói hullámot generálhat, ahol ezt követően adódhatnak jó vételi lehetőségek. Mai elemzésünkben a DAX és az OTP mellett az S&P 500 árfolyamgrafikonját vesszük részletes vizsgálat alá.

Bár a 6200 pont környéki 200 napos mozgóátlag által támogatott szinteket könnyedén törte le a DAX, a hét első két kereskedési napján megtorpant az index csökkenése. A következő megállót a lecsorgásban az 5800 pontnál húzódó, 61,8%-os Fibo szint jelentheti, miközben fent 6200 (6250) pontos szint már ellenállás. Egyre jobban beszűkült és letapadt a 3300 forintos szintre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés