Előfizetői tartalom

Az állami mobilcégre is vonatkozik a telefonadó

Portfolio
A negyedik mobilszolgáltató elnöke, Kalmár István kedden este a Hír TV "Rájátszás" című műsorában beszélt az állami mobilcég terveiről. Kalmár elmondta, természetesen a telefonadó is vonatkozik majd az új cégre, amely piaci alapon fog működni, az állami tulajdon semmilyen szerepet nem játszik a tarifa kialakításában, vagy az ügyfélszerzésben.

A korábbi terveknek megfelelően a Magyar Posta korábbi vezetője, Schmidt Pál lett a cég vezérigazgatója. Az indulással kapcsolatban Kalmár elmondta, a hálózat korszerű lesz, a tarifák pedig tiszták, egyszerűek és átláthatóak. Kalmár az interjúban elmondta, az új szolgáltató neve már nagyjából meg van, de egyelőre nem árulják el, mivel még a versenyeztetés előtt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés