Előfizetői tartalom

Dollárról álmodom - Technikai elemzés

Portfolio
A piac az amerikai dollár mellett tette le a voksát az utóbbi két hónapban, így jelentőset tudott emelkedni az árfolyama a különböző devizákkal szemben. Mostanában viszont kezd elfogyni a lendülete, bár olykor még igen erős megmozdulásokat láthatunk tőle. Úgy, mint például a ma reggeli EUR/USD szakadás is. Cikkünkben még az NZD/USD grafikonját is vizsgálat alá vesszük.

Az amerikai dollár devizákkal szembeni változását könnyedén nyomon követheti a Tradint Station II -es kereskedési rendszerben. EUR/USD Az órás grafikonon az euró és az amerikai dollár devizapárja trendcsatornában mozgott. Olykor igyekszik visszakapaszkodni, de nem mindig sikerül neki. Tegnap már-már azt hihettük, hogy véget ér a dollár hatalma a csökkenő trendvonalból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés