Előfizetői tartalom

A pénzügyi szektorban erősített a CDSYS

Portfolio
A hazai adatszivárgás elleni védelemben tevékenykedő Compliance Data Systems Kft. stabil pénzügyi eredményről számolt be mai sajtóbeszélgetésén. Egerszegi Krisztián, a CDSYS ügyvezető igazgatója elmondta, hogy 2011-ben a vállalat 312 millió forintos árbevételt realizált, a 2012-es időarányos forgalmi adatok pedig a vártnál nagyobb mértékű emelkedést mutatnak, köszönhetően az új ügyfeleknek és projekteknek.

Egerszegi Krisztián, a CDSYS ügyvezető igazgatója elmondta: a CIB Bank és a Fundamenta is a CDSYS-t választotta az IT biztonsági problémák megelőzése érdekében. A Symantec éves biztonsági jelentése alapján majdnem duplájára nőtt a regisztrált támadások száma, és a mobil eszközök elterjedésével párhuzamosan pedig az okostelefonokat, táblagépeket célzó rosszindulatú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés