FONTOS Hatalmas összegek vándorolnak Ukrajnába, de nem a háború miatt nincs elég forrás
 
Előfizetői tartalom

Kevesebb telefonadót fizet a Magyar Telekom

Portfolio
Magyarország Országgyűlése ma elfogadta a távközlési adóról szóló 2012. évi LVI. törvény módosításait. Ez alapján az adó mértéke magánszemély előfizető előfizetéséhez tartozó hívószámok esetében hívószámonként havi 400 forintban, míg az egyéb hívószámok esetében hívószámonként havi 1400 forintban került maximálásra az idei évben. A Magyar Telekomot idén 8 milliárd forintnyi telefonadó terheli, míg a korábbi kalkulációkban még 10 milliárd forint szerepelt.

Az Országgyűlés 2012. május 18-án törvényt fogadott el távközlési adó bevezetéséről 2012. július 1-jétől határozatlan időre. Az adó a távközlési szolgáltatókat terheli, vezetékes és mobil hangforgalmuk valamint mobil SMS/MMS forgalmuk alapján. A távközlési adóról szóló 2012. évi LVI. törvény 2012. május 30-án került kihirdetésre. Az adó mértéke vezetékes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés