Előfizetői tartalom

A végére felhúzták az amerikai indexeket

Portfolio
A vezető amerikai részvényindexek hullámzó nap után 1 százalék feletti emelkedéssel zárták a keddi napot. A Dow 1 százalékkal, az S&P 1,1 százalékkal emelkedett, míg a Nasdaq 1,2 százalékkal. A befektetők alapvetően optimista hangulatát az okozta, hogy egy felmérés szerint a görögök az euró mellett teszik le a voksukat, a várakozásoknál gyengébb makroadatok pedig azt erősítik meg, hogy újabb likviditásbővítésre van szükség. Átmenetileg az okozott korrekciót a kereskedésben, hogy a spanyolokat leminősítette az Egan Jones, azonban a végére ez már nem sokat számított.

2012. május 30. 08:06 Megosztás Kínai remények fűtötték a nyersanyagszektort A nyersanyagszektor volt a tegnapi rali nagy nyertese az amerikai tőzsdéken, a befektetők ugyanis abban reménykednek, hogy Kínában újabb gazdaságélénkítő lépésekre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés