Előfizetői tartalom

Tanácskoztak a gépjármű márkakereskedők

Portfolio
A jó esetben is stagnáló piac miatt továbbra is nehéz idők járnak az újautó értékesítésben érdekelt vállalkozásokra, mint a márkakereskedők, lízingcégek, biztosítók. Az elmúlt évhez hasonlóan az idén is 45-46 ezer új autó értékesítésével számol a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetsége (GÉMOSZ), vagyis 2012-ben sem dinamizálódnak az eladások - jelentette ki az MTI szerint a GÉMOSZ elnöke pénteken Galyatetőn.

Magyarországot még a kétmilliós Szlovénia is megelőzi, a forgalom nagy része pedig a vállalkozásoknak köszönhető, vagyis a magánszemélyek alig vesznek autót - közölte a szervezet ülését követően Gablini Gábor. Mint mondta, mindennek nyomán az elmúlt években 60%-kal csökkent az új gépjármű értékesítéssel foglalkozó cégek és a szalonok száma, csak azok maradtak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés