Előfizetői tartalom

Az OTP volt ma a BÉT sztárja

Portfolio
Emelkedéssel indult a nap a magyar tőzsdén, bár a délutánra már elfogyott a lendület, a kereskedést így is pluszban tudta zárni a BUX. Az index 0,5%-kal emelkedett, amelyben a főszerepet az OTP játszotta, a bankpapír ugyanis több mint 3%-kal értékelődött fel. Hétfőn Pünkösd miatt nem lesz kereskedés a magyar tőzsdén, a főbb részvénypiacok közül az amerikai tőzsdék is zárva tartanak és Bécsben sem lesz kereskedés.

A délelőtt folyamán egy fellélegzést lehetett látni az európai tőzsdéken, délután azonban bekanyarodtak az indexek, miután az európai adósságválsággal kapcsolatban újabb hírek érkeztek. Délután egy vártnál jobb amerikai makroadat sem tudott lendületet adni már a hosszú hétvége előtt az amerikai tőzsdéknek, amelyek jelenleg vegyes elmozdulásokat mutatnak, akárcsak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés