Előfizetői tartalom

Korai még temetni a telekom cégeket

A válság kirobbanása óta nem sok jó hírt tudtak közölni a régiós távközlési cégek a részvényeseikkel, hiszen a társaságok főként a vezetékes szegmensben rengeteg ügyfelet veszítettek, az árbevétel csökkenésével párhuzamosan a telekom cégek profitabilitása is visszaesett. Mindeközben a szabályozói környezet is szigorodott, Magyarországon pedig ágazati különadó is sújtotta a cégeket. Az idei első negyedéves számok alapján azonban több pozitív folyamat is kirajzolódik, és a társaságok menedzsmentjei sem annyira pesszimisták, mint néhány negyedévvel ezelőtt.

Az előző régiós telekom összefoglalónkat az alábbi linkre kattintva olvashatják:Kapcsolódó cikkünk2012.03.01Nem csak a Magyar Telekom szenvedAz új szegmensek segíthetnek A régiós telekom cégek a globális pénzügyi és gazdasági válság kitörése óta folyamatosan csökkenő árbevételt érnek el, ez alól 2007 eleje óta csupán néhány negyedév volt a kivétel. A csoportszintű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés