Előfizetői tartalom

Goldman Sachs: hatalmas sztori van a zöld piacban

Portfolio
Komoly üzleti lehetőséget lát a Goldman Sachs a tiszta energetikai termékek piacán, ezért a bank a következő évtizedben 40 milliárd dollárt fordítana zöld projektekre. A bank közgazdászai szerint a zöld sztoriban legalább olyan profitkilátások mutatkoznak, mint a 2000-es évek elején a feltörekvő piacokban - számol be a Reuters.

A Goldman Sachs várakozásai szerint a világ energiaszükségletének növekedésével egyre inkább erősödni fog a tiszta energetikai megoldások iránti kereslet, ezért a társaság jó befektetési lehetőséget lát a zöld projektekben. A Goldman a következő évtized során összesen 40 milliárd dollárt tervez fordítani az alternatív energetikai megoldásokba, ennek meghatározó része...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés