Előfizetői tartalom

Csak 2014 után bővülhet az újautó piac

Portfolio
Az általános gazdasági állapot egyik nem hivatalos fokmérője az újautók piacának alakulása. A PricewaterhouseCopopers (PwC) az újautó értékesítésben érintett vállalkozások bevonásával immár negyedik alkalommal készítette el tanulmányát, mely szerint ezen a téren fellendülés csak 2014 után várható - tájékoztatott az MTI.

A vizsgálatban résztvevő válaszadó kereskedők több mint 60-%-a szerint nem lesz jobb a helyzet az idén. 2013-2014-re 11%-uk szerint nincs esély a javulásra, a megkérdezettek 78%-a szerint kicsi az esély és 11% szerint van esély a javulásra. A válaszadók 68%- szerint 2014 után azonban már kis esély van a javulásra és 30% szerint van esély rá. Az év eleji dinamikus növekedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés