Előfizetői tartalom

Az Axa magánnyugdíjpénztár jóhiszeműen járt el

Portfolio
Az AXA Magánnyugdíjpénztár 2012. május 4-én a sajtóból értesült arról, hogy a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) a magánnyugdíjpénztárak gazdálkodásának ellenőrzése alapján három magánnyugdíjpénztár - köztük az AXA Magánnyugdíjpénztár - esetében feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen. Az AXA Magánnyugdíjpénztár ezidáig semmilyen hivatalos tájékoztatást, értesítést nem kapott a KEHI részéről a vizsgálattal kapcsolatban - áll a társaság közleményében.

A KEHI vizsgálata során az AXA Magánnyugdíjpénztár mindvégig teljes mértékben együttműködött hivatalos szervekkel és a szabályozó hatósággal a gazdálkodásával kapcsolatos adatok rendelkezésre bocsátása és a teljes átláthatóság biztosítása érdekében. Azonban a KEHI részéről az AXA Magánnyugdíjpénztárhoz hivatalos tájékoztatás, vagy döntés az üggyel kapcsolatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés