Előfizetői tartalom

Innen fordulhatnak - Technikai elemzés

Portfolio
Bár az indexre tekintve továbbra sem látszik fordulat, egyedi részvényekben a több napja tartó esést követően jöhet egy-egy felpattanás. Mai elemzésünkben a Deutsche Telekom, a Heidelbergcement és az RWE árfolyamát vesszük részletesebb vizsgálat alá, ezek a részvények mutatnak halvány reménysugarat az emelkedésben bízóknak.

A két mozgóátlag közé szorult be a Deutsche Telekom árfolyama, eközben a csökkenő ékből próbál meg ismét felfelé kitörni az árfolyam. Fent ellenállások sorrendben 9,2, 9,6 illetve 9,8 eurónál, míg lent támaszok az ék határvonalai mellett a 8,6 és a kerek 8 eurós szint. Éppen a 35 euró környéki támasz szintekről fordult vissza szerdán a Heidelbergcement árfolyamának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés