FONTOS Kiderült, hogyan teljesített az energiakrízisből kilábaló magyar energiaszektor
 
Előfizetői tartalom

Pihenőt tartottak az amerikai indexek az esések után

Portfolio
A vezető amerikai részvényindexek minimális elmozdulást mutattak a csütörtöki kereskedésben, az S&P 0,3 százalékkal, Dow 0,2 százalékkal emelkedett, míg a Nasdaq érzékelhető elmozdulást nem tudott felmutatni. Az elmúlt napokban az esés volt az úr a tengerentúlon, a fokozódó európai aggodalmak miatt a globális kockázatvállalási hajlandóság is csökkent, a vezető indexek Amerikában az 50 napos mozgóátlaguk alá mentek. A zárás utáni JP Morgan bejelentés (hatalmas kereskedési veszteség) hatására a határidős indexek csökkenéssel reagáltak.

2012. május 11. 08:15 Megosztás Az utolsó fél óra ereszkedéssel telt A vezető amerikai indexek egy kivételével emelkedéssel fejezték be a csütörtöki kereskedést, az utolsó pár perc csökkenése elég volt ahhoz, hogy a korábbi pluszokat szinte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés