Előfizetői tartalom

Közel 35 millió eurós ökoinnovációs pályázatot nyitott meg az EU

Portfolio
Az Európai Bizottság a 34,8 millió euró összegű ökoinnovációs támogatásra tett közzé pályázati felhívást. Az újszerű környezetvédelmi megoldások piacra jutását szolgáló támogatás elnyerésére az Európai Unió bármely országából pályázhatnak a vállalkozások és az egyéni vállalkozók - számol be az Európai Bizottság közleményében.

A támogatásra olyan innovatív környezetvédelmi termékkel, technikával, szolgáltatással vagy folyamattal lehet pályázni, amelynek célja a környezeti hatások megelőzése vagy csillapítása, vagy amely elősegíti az erőforrások optimális felhasználását. A pályázatok beadásának határideje 2012. szeptember 6. A támogatást mintegy 50 projekt között osztja majd szét a Bizottság....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés