Előfizetői tartalom

Táblagéppel száll vissza a ringbe a Nokia

Portfolio
Új termékeket ígér a csalódott befektetőknek a Nokia leköszönő elnöke, Jorma Ollila, aki egy, a Financial Times-nak adott interjúban közölte, hogy többek között táblagépet is készül piacra dobni a társaság. A Nokia ma tartja éves rendes közgyűlését, melyen a befektetők kérdéseivel szembesülhet a menedzsment a mobilgyártás egyre romló teljesítményét látva, amit a nagy reménnyel övezett Lumia-készülékek sem tudtak megfordítani.

Új termékekkel készül visszaszerezni vezető szerepét a mobilpiacon a Nokia. A cég hamarosan távozó elnöke, Jorma Ollila tegnap egy interjú során hozta nyilvánosságra, hogy táblagépeket és különböző "hibrid" mobil eszközöket készül a piacra dobni. Az új termékek időzítéséről egyelőre nem beszélt a cég - írja a Reuters. Az elnök, aki 27 évet töltött a finn mobilgyártónál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés