Előfizetői tartalom

Csak óvatosan a vétellel! - Technikai elemzés

Portfolio
Tegnap csúnyán elhasaltak a piacok, így néhány papír olyan szintekre esett, hogy már érdemes lehet vételeken gondolkodni. A nagy esésbe belenyúlni talán elsőre nagy merészségnek tűnhet, de szűk stoppal és/vagy pozícióméretezéssel csökkenthetjük kockázatunkat. Mai elemzésünkben a Commerbank, a Daimler és a Deutsche Börse grafikonját vizsgáltuk meg részletesebben.

Tegnap a 1,5 euró támasz valamint a 61,8%-os Fibonacci szint együttese fogta meg a Commerzbank lemorzsolódását. Stoppokat ez alatt érdemes elhelyezni bízva egy az 1,78 eurós ellenállásig tartó felpattanásba. A támasz letörése viszont az 1,15-ös szintig hozhatja le a részvényt. Bár a 40 eurós támasz letört a Daimler grafikonján, a 200 napos mozgóátlagon pihenőre talált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés