Előfizetői tartalom

Ezeket még ne piszkáljuk! - Technikai elemzés

Portfolio
Bár néhány papírban jó beszállási lehetőségek is adódtak az elmúlt napok korrekciói során könnyedén találunk olyan részvényeket is, melyekben még nem érdemes vételi pozíciót keresgélni, hiszen a grafikon jelzései alapján további - akár jelentős - esést várhatunk. Mai elemzésünkben az OMV és a Deutsche Börse grafikonja mellett a Siemens chartját vesszük részletesebb vizsgálat alá.

Egy harmatos felfelé próbálkozás után erőteljesen lefelé vette az irányt az OMV az 5 napos beszűkülésből. Tegnap mozgásával az olajpapír törte a 25 euró, valamint az 50%-os Fibo szint jelentette támaszokat, így a tér 23 euróig szabad a papír előtt, érdemi támaszt csak itt találunk. Rossz hír, hogy az esésben a forgalom is nagyobb volt, így egyre kisebb az emelkedés esélye...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés