Előfizetői tartalom

Az FX az Infiniti legnépszerűbb modellje Európában

Portfolio
Az Infiniti Európában legnépszerűbb modellje, az FX négy sikeres éves ciklust követően, 2012-től a korábbinál különlegesebb formában kerül az ügyfelekhez. A 2009 óta értékesített FX első modellfrissítése során még jobban érvényesül az FX sajátos formanyelve, amely már eddig is nagyon népszerű volt az európai vásárlók körében, hiszen a piaci szegmens 7%-os esése ellenére az FX értékesítése 31%-kal növekedett 2011-ben. Magyarországon tavaly összesen 10 - ebből 9 dízel - FX kapott rendszámot, míg 2012 első negyedévében két dízelt értékesítettek.

Az FX formája eddig is inkább a sportautókhoz, semmint a doboz jellegű crossoverekhez állt közelebb, ám a 2012-es változat a áttervezett orr-résznek, az új színeknek és az új könnyűfém keréktárcsák formájának köszönhetően a kifutó modellnél is hatásosabb megjelenésével hívja fel magára a figyelmet. A friss megjelenés érdekében a mérnökök átdolgozták a lökhárító...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés