Előfizetői tartalom

Sorban hagyják el a vezetők a BlackBerry gyártóját

Portfolio
Távozik a Research in Motion két vezetője, köztük a cég egyik alelnöke, Alan Brenner is, miközben a társaság stratégiai lépéseket fontolgat, akár a vállalat eladását is - írja a Bloomberg. A vállalat nem tudja felvenni a versenyt az okostelefonok piacán, aminek következtében folyamatosan piaci részesedést veszít és bevételei zuhanásával néz szembe.

Két vezető is távozik a problémákkal küszködő Research in Motion éléről, az egyik Alan Brenner, a BlackBerry platformért felelős alelnök, a másik pedig Alistair Mitchell, az üzenetküldési szolgáltatásokért felelős vezető, aki már el is hagyta a vállalatot. A Research in Motion stratégiai lépéseket fontolgat, miután nem tud lépést tartani riválisaival az erős verseny...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés