Előfizetői tartalom

Pihen a Wall Street-i bika is - Technikai elemzés

Portfolio
Hétfőn Amerikában már lesz kereskedés ellentétben több európai piaccal. Fontos szinteken táncoló részvényeket azonban itt is találhatunk, ahol érdemes lehet vétellel próbálkozni, bár a mai makroadatra adott reakció jelentős réssel lefelé való nyitást valószínűsít az amerikai piacon. Mai utolsó technikai elemzésünkben a Microsoft a Cisco és a Exxon grafikonját vesszük vizsgálat alá.

A 2009-2010-es 31,3 dolláros lokális csúcsok áttörését teszteli vissza a Microsoft árfolyama. Itt az 50 napos mozgóátlag is támasz jelent az árfolyamnak így jó beszállási lehetőséget teremt a korrekcióban. Ha tovább tart a lemorzsolódás, akkor a 30 dolláros kerek szint lejjebb pedig a 61,8%-os Fibo szint, valamint a tavaly nyári lokális csúcs 28,8 dollárnál foghatja meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés