Előfizetői tartalom

Figyelem! Heves mozgásokra felkészülni!

Portfolio
A piacon sokan várják már a nagyobb mozgásokat. Az utóbbi néhány napban végre kezdenek felpörögni az események amelyek újabb jelentős mozgásokat vetítenek elénk. Érdemes tehát résen lenni, mert húsvét után ismételten kiemelkedő lehetőségek várnak ránk. Mai cikkünkben az S&P500, valamint a DAX árfolyamának az alakulását tekintjük át.

SP500 Bár az amerikai részvényindex az S&P500 gyönyörű felfelé ívelő trendet tudhatott maga mögött, most elkezdődni látszik a korrekció. A napi grafikont vizsgálva, megállapítható, hogy a december óta tartó emelkedő trendvonal megtörni látszik. Érdemes lehet elgondolkodni vételi pozícióink zárásán, valamint eladási pozíciók nyitásán.A grafikont a Trading Station...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés