Előfizetői tartalom

Most érzi a válság végét a Brokernet

Portfolio
2012 elején komolyan elkezdett javulni az életbiztosítási piac helyzete, a Brokernet már hivatalosan is a válság végét érzi - mondta Dr. Farkas András címzetes értékesítési vezérigazgató a Portfolio.hu március 29-ei Biztosítási Konferenciájának szünetében. A végtörlesztés miatt Farkas szerint nem igazán ugrottak meg törlési mutatóik.

Bár a Brokernet számára is nagyon nehéz év volt 2011, szerencsére sikeresen abszolválták - nyilatkozta a Portfolio.hu-nak Dr. Farkas András címzetes értékesítési vezérigazgató. Szavai szerint ebben az új termékmegoldások és a cég motivációs rendszerének megerősítése segítette őket. 2010-hez képest tevékenységük így gyakorlatilag nem esett vissza, ráadásul nagyon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés