Előfizetői tartalom

Elhasalt a BlackBerry gyártója: közel 10%-ot esett a RIM

Portfolio
Folytatódik a Research in Motion mélyrepülése, a BlackBerry gyártójának árfolyama tegnap közel 10%-ot zuhant. Az esés mögött több ok is állhat: tegnap a cég bejelentette, hogy a holland NXP nevű vállalat szabadalmi pert indított ellene, a Bloomberg szerint pedig elmúltak a cég felvásárlásával kapcsolatos spekulációk, ami indokolhatta az eladási hullámot.

Nagyot esett a Research in Motion árfolyama a tegnapi kereskedésben, a cég részvényei közel 10%-kal értékelődtek le. A vállalattal kapcsolatos tegnapi hír volt, miszerint az NXP nevű holland vállalat pert indított a kanadai okostelefon-gyártó ellen arra hivatkozva, hogy 6 szabadalmát megsértette a cég.  A szabadalmi per nem okozhatott véleményünk szerint különösebb riadalmat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés