Előfizetői tartalom

Visszafizeti az új iPadek árát Ausztráliában az Apple

Portfolio
Visszafizetést ajánlott fel az Apple azon ausztrál fogyasztóinak, akik vásároltak új iPadet, miután az ausztrál fogyasztóvédelem tegnap közölte, hogy véleménye szerint az Apple félrevezette az ausztrál fogyasztókat. Az Apple ugyanis úgy értékesítette a készüléket, hogy támogatja a negyedik generációs hálózatok használatát, ami azonban nem érhető el Ausztráliában.

Kész visszafizetni az Apple az új iPadek árát ausztrál vásárlóinak azt követően, hogy az ausztrál fogyasztóvédelem azzal gyanúsította meg a céget, hogy félrevezette a fogyasztókat, amikor azzal reklámozta Ausztráliában is a készüléket, hogy támogatja a negyedik generációs LTE-hálózatok használatát. Az új iPad viszont nem kompatibilis az ausztrál 4G hálózattal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés