Előfizetői tartalom

A Renault is válaszolt

Portfolio
Az alsó-középkategóriában a közel négy évvel ezelőtti megjelenésével már a korosabb modellek közé tartozik a Renault Mégane, így a piacon elért eredményei mellet a megjelenése és a szigorodó előírások miatt is itt volt az ideje egy alapos felújításnak. A Renault két új motorral és a szokásosnak tekinthető külső megújulással adta meg a választ a vásárlóknak és a vetélytársaknak.

A Mégane Collection 2012 modernebb megjelenést kapott, ugyanakkor az eredeti formavilága nem változott. Az orrkialakítás újdonsága a LED nappali világítás, míg belül az új kárpitok jelzik a változást. A szabad szemmel is látható módosításokon túlmenően a gazdaságosabb üzemeltetést az alacsonyabb károsanyag kibocsátással működő erőforrások szolgálják. Az új 1,2...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés