Előfizetői tartalom

Személyi titkár is jár a Citroën DS5-höz

Hámor Iván
Az újautó piac 70%-át kitevő céges vásárlásoknak köszönhetően a korábban megszokott kategória arányok is eltolódtak. Immár a piac ötödét a D szegmens, azaz a felső-középkategória teszi ki, melybe a közép-, de egyre inkább a felsővezetői autók tartoznak. Ebből a tortából kívánja a maga szeletét egyre nagyobbra vágni a Citroën, mely a C5 mellett mostantól az új DS5-telis beszáll a versenybe, mégpedig prémium minőséggel és szolgáltatásokkal.

A Citroënt 90 éve az új utak keresése teszi azzá, ami. Legfrissebb újításaként a márka a közelmúltban úgy döntött, hogy szélesíti kínálatát, mégpedig egy - a klasszikus modellskálát kiegészítő - prémium modellcsalád megalkotásával. Ez lett a DS. A DS-modellek olyan ügyfeleknek készülnek, akik egyedi, határozott karakterű autóra vágynak.A világ változik, az igények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés