Előfizetői tartalom

Utolsó felvonás

Portfolio
A Ford Mondeo az egyik legnépszerűbb közép- és felsővezetői cégautó, szerte Európában. A gyakori előfordulása miatt egyáltalán nem olyan modell, ami bárkinek is "bántaná a szemét", sőt akár tekinthető szürke eminenciásnak is. A széles motor- és felszereltség választéknak, no meg a valóban tágas utastérnek köszönhetően a feltűnést kerülő felsővezetők is kedvelik. A modellsorozat utolsó évére számukra állt elő egy különleges ajánlattal a Ford.

A Ford európai zászlóshajójából luxusautókat idéző járművet készítettek. A teljes bőr üléskárpitozás mellett az autó műszerfalát is - az európai Fordok között első alkalommal - bőrkárpit borítja. Az Ice Stone és Ebony árnyalatokban megrendelhető üléskárpitok Windsor bőrből készülnek; ez a sima tapintású, kontrasztos öltésekkel díszített bőr általában prémium...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés