Előfizetői tartalom

Vesztésre áll az iPhone Kínában

Portfolio
Újabb mobilszolgáltatóval szerződött az Apple Kínában, így pedig már két partnere lesz az országban, amelyek az iPhone-t árusíthatják. A vállalat számára azonban már túl késő lehet, a Samsung ugyanis messze lekörözte versenytársát, piaci részesedése közel háromszor akkora Kínában, mint az amerikai vállalaté - írja a Bloomberg.

Bár világszinten visszaszerezte az Apple a vezető pozíciót a negyedik negyedévben az okostelefonok piacán, azonban Kínában messze nem ilyen sikeres a vállalat. Piaci részesedése mindössze 7,5%-ra rúgott az okostelefonok piacán az országban, ami viszont mérete miatt fontos piac, hiszen a várakozások szerint idén több mint 50%-kal 137 millió darabra emelkedhetnek az okostelefonok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés