Előfizetői tartalom

Hatalmas megrendelést kapott a Rába

Több mint egy évtizedes együttműködést követően a John Deere ismét a Rábát bízta meg egyik csúcskategóriás terméke, az 560 lóerős, gumihevederes traktor futóműveinek kifejlesztésével. A fejlesztés eredményesen zárult, a sorozatgyártás megkezdődött, a felek 5 évre szóló hosszú távú szállítási megállapodást kötöttek. A bejelentést követően a mai kereskedésben a Rába papírok árfolyama több mint 6 százalékkal került feljebb.

A világ vezető mezőgazdasági járműgyártója, a moline-i (Illinois állam) székhelyű Deere&Company és a Rába közös fejlesztéseként elkészült futómű a világ egyik legnagyobb méretű, teljesítményű és hatékonyságú traktorának hajtásáról és kormányzásáról gondoskodik. A járművet és annak futóművét a modern, nagyméretű farmgazdaságokon előforduló legnehezebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés