Előfizetői tartalom

Az év legrosszabb napját zárták az amerikai tőzsdék

Portfolio
A korábbi napok mérsékelt eséseit követően, a negatív hangulati elemek halmozódása valamint a már régóta érlelődő korrekció pánikszerû eladási hullámot váltott ki tegnap a világ tőzsdéin. Az európai és tengerentúli piacokon sorra dőltek meg a negatív rekordok, és egymás után estek el a fontosabbnál-fontosabb technikai támasz szintek. Az együtt eső vezető európai részvényindexek közül több is 3% közeli mínuszokat gyûjtött össze , a befektetők az esésben élen járó bankok és autógyártók mellett az összes szektort püfölték. A negatív hangulat a magyar piacra is begyûrûzött, a BUX a nyugati indexekhez hasonló 3% közeli mínuszt halmozott fel. A hazai benchmark teljesítményét leginkább az OTP-MOL duó zuhanása húzza lefelé,de a defenzív papírok esetén is jelentősebb esést láthatunk kibontakozni. Az USA-ban is vaskos, 1,5%-os mínuszok jöttek össze a zárásra.

2012. március 07. 08:39 Megosztás Harmadik napja estek az ázsiai tőzsdék Lefelé vették az irányt az ázsiai börzék, miután tegnap negatív fordulat következett be a nemzetközi befektetői hangulat alakulásában, valamint a befektetők továbbra is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés