Előfizetői tartalom

Az álomvilág és a valóság találkozása

Hámor Iván
A sajtónapokkal kezdetét vette Európa legrangosabb tavaszi autós seregszemléje, a 82. Nemzetközi Genfi Autószalon. 110 ezer négyzetméteren 260 kiállító, 30 ország képviseletében mutatja be portékáját, melyek között az álomvilágba tartozó luxus- és sportautók ugyanúgy megtalálhatók, mint a legracionálisabb, leginkább költséghatékony járművek.

A környezetvédelem és az alternatív hajtásmódok évek óta a genfi kiállítás reflektorfényében vannak, és nincs ez máshogy idén sem. Olyannyira, hogy egészen a kiállítás időpontjáig eltolt európai "Év autója" választás győztese az Opel Ampera lett, ami egy benzinmotorral is ellátott villanyautó - az első 50-60 km-ben. Ismét külön "Zöld pavilon" várja a témakör iránt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés