Előfizetői tartalom

Megtalálták Buffett utódját

Portfolio
Sikerült megtalálni Warren Buffett utódját, derül ki a legendás befektető hagyományos, évenkénti, befektetőknek szánt leveléből. Buffett már 1970 óta áll a Birkshire Hathaway élén, utódlása évek óta fontos kérdés a vállalatnál, úgy tűnik most sikerült megtalálni azt a személyt, aki Buffett és a társaság igazgatóságának bizalmát is élvezi, írja a Bloomberg.

A Berkshire leendő vezetőjének nevét egyelőre nem árulták el, Buffett befektetőknek írt leveléből azonban annyi kiderül, a vállalatcsoport új vezetője mind a vezetői képességei alapján mind pedig emberileg alkalmas a pozíció betöltésére. Éppen ezért abban az esetben, ha Buffett lemondana pozíciójáról, az átmenet minden szempontból zökkenőmentes lehet. Warren Buffett Warren...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés