Előfizetői tartalom

Gyümölcsöző magyar-szaúdi kapcsolatok készülődnek?

Portfolio
A Szaúd-Arábiai Királyság mezőgazdasági minisztere a közeljövőben hazánkba látogat - erről állapodott meg Kardeván Endre rijadi tárgyalásán dr. Fahd Bin Abdulrahman Balghunaimmal. A másik fontos megbeszélésen a Vidékfejlesztési Minisztérium élemiszerbiztonságért felelős államtitkára azt tisztázta, milyen feltételeknek kell megfelelniük a magyar cégeknek, hogy a Szaúd-Arábiai Királyságba élelmiszert exportálhassanak, tájékoztatott a Vidékfejlesztési Minisztérium.

A hivatalos látogatáson a Szaúd-Arábiai Királyság fővárosában, Rijadban tartózkodó dr. Kardeván Endrét, a Vidékfejlesztési Minisztérium élelmiszerbiztonságért felelős államtitkárát, 2012. február 18-án hivatalában fogadta dr. Fahd Bin Abdulrahman Balghunaim mezőgazdasági miniszter. A minisztérium tájékoztatása szerint a tárgyalás mérföldkőnek tekinthető a magyar-szaúdi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés