Előfizetői tartalom

Távol és mégis közel - Technikai elemzés

Portfolio
A nagy részvényindexek jelenleg a senki földjén tartózkodnak, ahol a napi grafikonon kereskedők kevésbé találnak beszállókat, hiszen sem támaszok, sem ellenállások nincsenek a közelben. Ezzel együtt találhatunk jó lehetőségeket a piacon. A mai cikkünkben az S&P 500, DAX, Commerzbank és Thyssenkrupp grafikonjait tekintjük át.

S&P500 Az amerikai index jelenleg a korábbi 2011-es csúcsának a közelében tartózkodik, így akár korrekcióra, vagy az árfolyamok a lassulására is számíthatunk. Amennyiben sikerül a bikáknak legyőznie ezeket a magaslatokat, akkor további emelkedésre számíthatunk.DAX A német részvénypiaci index 2 héttel ezelőtt kitört a 6400-as ellenállásszintjéből, majd egy visszateszteléssel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés