Előfizetői tartalom

A leggyengébb láncszemen lehet a legtöbbet spórolni a cégautókkal

Portfolio
A cégautókat használó vállalatok vezetőinek tisztában kell lenniük azokkal a nyilvánvaló költségelemekkel, melyek csökkenthetik kiadásaikat. Ilyen tényező például a választott jármű beszerzési ára, maradványértéke, vagy a hajtóanyag típusa. A LeasePlan tapasztalatai szerint azonban vannak további flottaköltségre ható tényezők, melyeket a járművekkel kapcsolatos kiadások kalkulálásánál gyakran nem vesznek figyelembe a cégek. Ezen tényezők közül az egyik legfontosabb maga a gépjárművezető.

Nemzetközi és hazai kutatások újra és újra megállapítják, hogy a vezetési stílus közvetlenül befolyásolja a gumik és alkatrészek kopását, a hajtóanyagköltségeket, a károsanyag kibocsátást, a balesetek számát, s ezek együttes hatása megmutatkozik a flotta fenntartási költségeiben is. A LeasePlan világszerte több mint 30 országban 1,3 millió gépjárművet kezel....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés