Előfizetői tartalom

Az autó ezt is elintézi

Hámor Iván
Mint minden gép, így az autók üzemeltetésének is fontos eleme a megfelelő karbantartás annak érdekében, hogy - legalább - a tervezett élettartamát elérje, vagy akár túl is teljesítse. Az emberi tényezők közül a figyelem nem kellő fókuszálásából viszont olyan károk is keletkezhetnek, melyek kijavítása, elhárítása jelentős többletterhet ró az üzemeltetőre. Egy elektronikus adatbázis kezeléssel és figyelmezető rendszerrel - mint amit Európában elsőként vezet be a Hyundai - mindezek kockázata jelentősen mérsékelhető.

A MyHyundai - azaz az Én Hyundai-om - program két fő elemből áll: a szolgáltatás egyik oszlopa az ajánlatokat, újdonságokat, híreket, érdekességeket tartalmazó, személyre szabott internetes felület, a másik pedig az autón elvégzett karbantartásokat, beavatkozásokat, és ezek kilométeróra-állásait nyilvántartó chipkártya. Utóbbit 2011. január 1-jétől az összes, új Hyundait...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés