Előfizetői tartalom

Beolvad a Mobilitás a Pannónia Nyugdíjpénztárba

Portfolio
A Pannónia Nyugdíjpénztárral egyesül 2012. április elsején a 14 milliárd forintos vagyont kezelő Mobilitás Önkéntes Nyugdíjpénztár. Utóbbi pénztár azért döntött a lépés mellett, mert korábban több próbálkozása ellenére sem tudott maga köré kisebb pénztárakat gyűjteni, a hosszú távú működést úgy látták csak megoldottnak, ha a Pannóniával egyesülnek.

A Pannónia Nyugdíjpénztár újabb pénztárat olvasztott magába, tavaly október elején olvasztotta be az Évgyűrűk Magán-nyugdíjpénztárt és a Postás Magán-nyugdíjpénztárt, a legfrissebb hírek szerint pedig a Mobilitás Önkéntes Nyugdíjpénztár is egyesül a Pannóniával. A 2010 végi adatok szerint 8000 fő volt az önkéntes pénztárban, a kezelt vagyon 14 milliárd forint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés