Előfizetői tartalom

A hosszú garancia titkát Koreában ismerik

Portfolio
Az alig érzékelhetően növekvő 2011-es újautó piacon a Chevrolet azon kevés márkák közé került, melyek majdnem annyi autót értékesítettek magánszemélyeknek, mint cégeknek. Összesen 915 "csokornyakkendős" autóra került új rendszám, mely elmarad nem csak a márka csúcsévétől, hanem sok másiktól is. A 2012-ben bevezetett új garanciális szolgáltatás az abszolút darabszámok és a piaci részesedés növelésének egyik eszköze.

2012. január elsejét követően a márkakereskedésektől megrendelt új autókra a Chevrolet Magyarország összesen öt év, vagy 150 000 kilométer futásteljesítményig érvényes garanciát nyújt. A biztosítási konstrukcióval kiterjesztett garancia a Spark, Aveo, Cruze, Orlando, Captiva és Malibu modellekre érvényes és a forgalomba helyesés dátumától az öt év, vagy 150 000 kilométer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés