Előfizetői tartalom

Kemény akadályokkal küzdünk - Technikai elemzés

Portfolio
A megtopanás jeleit mutatják a piacok, a hosszú emelkedést követően vagy egy korrekciós szakasz vagy egy lassú oldalazás követezhet, innen vehetnek újabb lendületet a piacok, hogy a tavaly nyári lokális csúcsok támadására induljanak. Mai elemzésünkben a MOL és a DAX mellett az Infineon részvényeit vesszük részletesebb vizsgálat alá.

Megtorpant a 200 napos mozgóátlagnál a MOL ralija, a 19500 forintos szint környéke megálljt parancsolt az árfolyamnak. Ráadásul ez a szint a tavaly tavasz óta tartó eső szakasz 50%-os Fibo korrekciós szintje is. A papír most egy visszatesztelő szakaszba kerülhet, esetleg oldalazó mozgásba kezdhet erőt gyűjtve a további emelkedéshez. Lent támaszt az 50 napos mozgóátlagnál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés