Előfizetői tartalom

Magyar Telekom célárat emelt a Goldman és a Credit Suisse (2.)

Portfolio
A Goldman Sachs és a Credit Suisse is módosította modelljét, az új számok alapján a korábbinál lényegesen magasabb, célárak adódnak a Magyar Telekom részvényeire. Az elemzők elsősorban az ágazati különadó kivezetését üdvözlik, ez ugyanis azt jelenti, hogy a Magyar Telekom akár már korábban visszatérhet a 70 forint körüli részvényenkénti osztalék kifizetéséhez.

A Goldman Sachs a korábbi 542 forintról 612 forintra emelte meg a Magyar Telekomra vonatkozó célárát, az ajánlásukat vételről semlegesre csökkentették. A Magyar Telekom papírjait ezen felül levették a kedvenc európai részvényeket tartalmazó listájukról is. A Credit Suisse is hozzányúlt a Magyar Telekom modelljéhez. Véleményük szerint a magyar telekom cég részvényei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés