Előfizetői tartalom

6,7 milliárd forintot kereshet a Yahoo új vezére

Portfolio
Akár 27 millió dollárt is kereshet a Yahoo újonnan kinevezett vezérigazgatója, Scott Thompson - írja a Bloomberg. Elemzői vélemények szerint ez szokatlanul magas összeg, de érthető, ha figyelembe vesszük, hogy nagy kockázatot vállalat azzal a vezető, hogy a sikeres PayPal éléről a gondokkal küszködő Yahoo-hoz igazolt.

Négy hónap után talált új vezérigazgatót a Yahoo, a cég a héten jelentette be, hogy január 9-től a vállalat vezetői posztját Scott Thompson (a képen) veszi át, aki az eBay online fizetési leányvállalata, a PayPal vezetője volt. A hírek szerint a vezető akár 27 millió dollárt (6,7 milliárd HUF) is kereshet. Alapfizetése évente 1 millió dollár lesz, ezen felül pedig bónuszt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés