Előfizetői tartalom

Boldog új évet részvénypiac! - Technikai elemzés

Portfolio
A 2012-es évben a részvénypiactól heves mozgásokra számíthatunk, hiszen az általunk figyelt fő piacok mind kimozdultak a korábbi szűkülő alakzataikból. Az év első hónapjához különös szerepet rendelnek hozzá a tőzsdézők. Azt tartják, hogy amerre a piac januárban mozog, arra halad egész évben. Érdemes most tovább olvasnia, hogy megtudja, mit várhat 2012-től.

S&P500 Az amerikai részvényindex az SP500 kitört a hosszabb ideje tartó eső trendjéből, melyet az év utolsó napjaiban visszatesztelt. Amennyiben az év első kereskedési napján, ami Amerikában január 3-a lesz, az árfolyamok jelentősebben felfelé mozdulnak és tartósan az 1267-es ellenállás felett tudnak maradni, akkor az év első hetében és hónapjában is emelkedést várhatunk....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés