Előfizetői tartalom

Borúlátóbbak az elemzők a magyar cégekkel kapcsolatban

Portfolio
Az esetek elsöprő többségében lefele módosították az elemzők az egyes magyar vállalatokra adott idei és jövő évi eredményvárakozásaikat. A legnagyobb vesztesek a MOL és az OTP, melyek mindegyike küzd vállalatspecifikus kockázatokkal. Az olajvállalat piacán a szír operáció jövőjével kapcsolatos aggodalmak, míg a bank piacán a végtörlesztések miatti veszteségek hatására válhattak pesszimistábbá az elemzők.

A felmérésben résztvevő befektetési bankok: Buda-Cash, Concorde,Credit Suisse, Deutsche Bank, Equilor, Erste, Goldman Sachs, ING, IPOPEMA, Jefferies, KBC, Merrill Lynch, Morgan Stanley, Quaestor, Renaissance Capital, UBS, Unicredit, Wood. A magyar társaságok konszenzusos számai. Nincs olyan vállalat a hazai parketten, mely esetében az elemzők magasabb idei EPS értékkel kalkulálnak, mint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés