Előfizetői tartalom

Citroën sikerek a flottapiacon

Portfolio
Az év első tizenegy hónapjában a Citroën eladásainak több mint 77%-a (1628 db) került vállalati ügyfelek - jogi személyek - birtokába, míg a maradék nem egész 22%-on osztoztak a magánszemélyek, akik összesen 469 autót vásároltak. Ezekben az adatokban nincsenek benne a decemberi szállítások, melyek többek között az elektromos C-ZERO átadásokat is megtöbbszörözték.

December második hetében került leszállításra az E-ON részére első három C-ZERO, és más potenciális partnerekkel is előrehaladott tárgyalások folynak elektromosautó-ügyben. Az elmúlt hónapok tapasztalata alapján elmondható, hogy a Citroën vezető pozíciót foglal el az elektromos autók - egyelőre természetesen nagyon kicsi, de egyre bővülő - piacán.Az E.ON választása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés