Előfizetői tartalom

Ez arra nem elég, hogy a válságból kimásszon Európa (El-Erian)

Portfolio
Bátor és fontos lépéseket tettek az európai gazdaságpolitikai döntéshozók az utóbbi napokban, azonban a válság méretéhez képest ezek nem tekinthetők elégségesnek - írja a CNBC hasábjain a világ legnagyobb kötvényalapját kezelő PIMCO vezérigazgatója. Mohamed El-Erian szerint az EU-n belüli politikai feszültségek tovább mélyülnek majd.

Az európai események nap mint nap akkora hatással vannak a részvénypiacokra, hogy azok elnyomják a szektorspecifikus híreket, és a gondos részvénykiválasztás folyamatát. Az eredménye mindennek, hogy a kockázatkerüléssel és kockázatvállalással jellemezhető napok váltják egymást a részvények közötti korreláció és a volatilitás mértékének megugrásával. Egy héttel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés