Előfizetői tartalom

Kár, hogy csak benzines

Hámor Iván
A Hyundai a portfóliójának bővítése és a speciális hazai igények kielégítése miatt végül úgy döntött, hogy a hazai piacra is bevezeti az i30 négyajtós változatát, az Elantrát. Az autót eredetileg a ázsiai és amerikai piacra szánta a márka, de a magyarhoz hasonló - pl. portugál, török - piacok igényei miatt végül elkészítette európai specifikációját is.

Az Elantra története 1990-ig nyúlik vissza, jelen változata az ötödik generáció darabja. Az új modell modern, stílusos formatervet kapott, és az Elantra tradíciójára építve igyekszik követni az elődöt többek között a nagyméretű belső tér és az üzemanyag fogyasztás tekintetében. Az új Elantra a Hyundai egységes formanyelvének a "folyékony szobrászat" elnevezésű design-filozófiának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés